Projectes

Màpping amb les escoles

El projecte Refugi Tecnològic, vinculat a Empresaris per al Solsonès, i el Centre de Recursos Pedagògics del Solsonès, han impulsat una activitat tecnològica als centres educatius del Solsonès que culmina amb un vídeo mapatge a la façana del Consell Comarcal.

 Per segona vegada a Solsona es podrà veure una activitat de vídeo mapatge (mapping) amb la projecció a la façana del Consell Comarcal del Solsonès d’un treball realitzat per alumnes del cicle superior de primària i 1r i 2n d’ESO de les escoles del Solsonès.

Es podrà veure el resultat d’una activitat de programació realitzada a les aules utilitzant el programa Scratch, de codi obert, dins les assignatures de tecnologia i programació. Ho han impulsat conjuntament el Refugi Tecnològic, una iniciativa coordinada per voluntaris vinculats a l’associació Empresaris per al Solsonès, i el Centre de Recursos Pedagògics del Solsonès.

 

Braç robòtic Moveo

BCN3D Technologies segueix donant passos importants per complir amb el seu objectiu d’apropar les tecnologies de fabricació digital i additiva al públic general. En aquesta ocasió volem presentar el BCN3D Moveo un braç robòtic dissenyat des de zero i desenvolupat pels nostres enginyers en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’estructura de la qual està impresa en 3D i la seva tecnologia està controlada pel software Arduino.

Els voluntaris del Refugi tecnològic estan construïnt un braç robòtic Moveo per tal de cedir-lo a les Escoles de la comarca a través del Centre de Recursos Pedagògics del Solsonès.

Col·laboració amb Explòrium

Enguany estem impartint un curs com a activitat extraescolar amb materials d’Explorium.

Jornada SolsTac 2016

Organitzem cada any una jornada destinada a docents relativa a temes de programació i robòtica a les aules. Més informació sobre la jornada en aquest enllaç.